DEN HUNDEN

Sommerminner fra Hvaler. Tay elsket å bade, ikke svømme men plaske i vannet og fange det.

Det var visse autistiske trekk over det.

Han var helt i sin egen verden og hørte ikke særlig godt etter!

Han måtte bjeffe samtidig som han fanget vann.

Han ble utrolig tissetrengt etter en badetur.

Den hunden, eller Tay som han heter, er en Border Collie. Han er født 2. januar 2000, en gammel hund, altså. Han ser ikke spesielt godt, men snuser hele tiden, har god luktesans, da. Han hører godt!!
Du tenker kanskje at Tay er et eksotisk navn, men det er fra Skottland. Tay er et distrikt i Skottland og River Tay var en gang i tiden en av Skottlands beste lakseelver. Litt mer om bikkja kommer seinere.


Tay var litt sur og grinete her for noen uker siden. jeg tenkte han begynte å bli gammal og lei. Men nei. Han hadde tannverk. Heldigvis oppdaget veterinæren det og trakk de vonde tennene.Han har trukket tenner før og han slo ut en tann i lek med en annen hund. Det var en hjørnetann. Han fikk en implantat. Det var ikke billig men viktig for han. Etter at han kom seg fra tanntrekkingen ble han igjen en lykkelig hund. Sløvt av meg å ikke passe på

Her hviler tay en gammel hund i stolen sin etter en lang morgen tur. Vi møtte rådyr en morgen men han enset ikke det. Han er bare opptatt av "å lese avisen" ipå veier og stier vi går.
Her sover Tay i bilen et av de tryggeste stedene i verden for han.


 Mandag 5 november måtte vi ta Tay til dyrlegen . Han var forvirret, lei seg og livstrøtt!
Nå er det bare skyggen igjen!