BØKER       
Denne har jeg og en kollega skrevet om ledelse i barnehage.
Håndplagg til bunader og folkedrakter Heidi Iren Fossnes

Har funnet en fantastisk bok om håndplagg til bunader. Dette sier forlaget
Denne praktboken omhandler lite kjente skatter fra norsk folkekultur. Hundre forskjellige, vakre håndplagg blir vist i gamle og nye utgaver - med oppskrifter!
Hva er håndplagg? Det er votter, vanter, pulsvanter, halvvanter og ermringer. Denne boken bringer kunnskapen om disse gamle håndarbeidene fram i lyset i gjen.
Boken gir grundig informasjon i form av oppskrifter og arbeidsteknikker som; strikking, hekling, nålbinding, broderi, bruk av perler - og flere kombinasjoner av teknikker. De hundre håndplaggene, som er hentet fra alle kanter av landet, blir presentert med foto både av de gamle eksemplarene og av de nye, rekonstruerte plaggene.
En bok for alle som er glad i vakkert og unikt håndarbeide og som ønsker å lære de gamle, spennende håndarbeidsteknikkene. Og en bok for dem som har bunad og ønsker seg håndplagg til bunaden sin.

STRIKKEMASKIN.
Har kjøpt en gammel strikkemaskin. Etter mye om og men fant jeg denne boken på nett. Da fikk jeg til å strikke!  Den er ganske gammel, men den er trykket opp igjen. Stikkemaskiner.no var adressen.
Strikkemaskiner AS har gitt den ut på nytt igjen.